Tilaaminen ja toimitus Kotileipomo Jokirannalta

Kerro toiveistasi lomakkeella tai laita sähköpostia, niin soitan sinulle ja sovitaan tarkemmin! Puhelimessa saamme sovittua kätevästi yksityiskohdista kuten juuri sinulle sopivista makuyhdistelmistä.

Tilauksen juhlatarjoiluista tarvitsen mieluiten kuukautta ennen juhlia. Jos haluat varata myös kahvituksen tai kokonaisen pitopalvelun, olethan ajoissa liikkeellä! Toki aina kannattaa kysyä, sillä joskus voi tulla peruutus juuri sopivaan aikaan ja saammekin järjestettyä kaiken meiltä.

Ruisleipää leivon tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Tilaa ruisleivät 2 päivää ennen, niin saan valmisteltua juuren taikinantekoa varten.

Toimitan tuotteet vaikka kotiovellesi, tai voit tulla noutamaan ne Kotileipomolta osoitteesta Putajantie 386. Avaa tästä Google Maps -kartta.

Lainaan myös tarvittaessa kylmälaukkuja, jotta voit kuljettaa vaikkapa kakut kauempanakin pidettäviin juhliin. Toimitukset vahvistetaan aina puhelimitse.

Tuotteet ja palvelut maksetaan laskulla, tuotetoimituksen mukaan liitetyllä pankkisiirrolla tai pankkikortilla.

Voit tilata tuotteita myös Sastamalan ruokapiirin tai REKO Häijään kautta. Löydät Facebookista nämä ryhmät, joissa voit tehdä tilaukset kuukausittaisiin jakotapahtumiin. Toimitan leipiä tiistaisin Sastamalan Prismaan sekä keskiviikkoisin Sastamalan Citymarketille.

Ota yhteyttä lomakkeella

    Perhoset_Koivukakku_Kotileipomo_Jokiranta
    Hääkakku_koivu_Kotileipomo_Jokiranta
    Suklaakakku_paloina_Kotileipomo_Jokiranta